ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. Ε.Λ.Τ.Ε.Ε.


Στις 5-2-2014 στο 4ο ΕΠΑ.Λ. Καλαμάτας συνεδρίασε το Δ.Σ. . Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν:

α) Συμμετοχή στην απεργία της Ο.Λ.T.E.E. στις 7-2-2014
β) Δράσεις Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. για την ίδρυση Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Εσπερινού ΕΠΑ.Λ.
γ) Προσλήψεις Τεχνικών Ειδικοτήτων στο Ν. Μεσσηνίας

   Όσο αναφορά το το πρώτο θέμα η Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. συμμετέχει στην απεργία και καλεί όλους τους συναδέλφους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην απεργία, στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 7-2-2014 στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας στις 11.00 π.μ.

   Σχετικά με το δεύτερο θέμα διαπιστώθηκε μια κωλυσιεργία από πλευράς Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας  να γίνει μια ενημέρωση στον πρόεδρο της Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. , σε συνάντηση που είχε μαζί τους, για την πορεία των ενεργειών για την ίδρυση Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κατόπιν τούτου το Δ.Σ. της Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο να ζητήσει εγγράφως ενημερωση από Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας και το ΚΕΔΔΥ. Αξίζει να αναφέρουμε το ενδιαφέρον της αντιπεριφερειάρχου κας Νικολάκου για την εξέλιξη του συγκεκριμένου θέματος.

    Για το τρίτο θέμα να ξεκαθαρίσουμε ότι καλωσορίζουμε τις προσλήψεις και μάλιστα σε δύσκολους καιρούς, αλλά ταυτόχρονα θέτουμε τον προβληματισμό μας  σχετικά βάση ποιου προγραμματισμού έγιναν αυτές  τη στιγμή που είναι γνωστό ότι στο Νομό μας συνάδελφοι ορισμένων Τεχνικών Ειδικοτήτων περισσεύουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου